Select Page

Η πραγματική θεραπεία που εξαφανίζει την αισθητική κυτταρίτιδα

Υπάρχει θεραπεία που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα; Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα μια και για πάντα με την KETO διατροφή ή κετογονική δίαιτα. Για να μπορέσουμε να το καταλάβουμε θα πρέπει πρώτα κατανοήσουμε τον ορισμό της κυτταρίτιδας.

Ως κυτταρίτιδα από αισθητικής άποψης, ορίζεται, η τοπικά αυξημένη εναπόθεση λίπους υποδερμικά που δίνει την εντύπωση φλοιού πορτοκαλιού

Είναι μια κατάσταση που αφορά κυρίως τις γυναίκες στην περιοχή των γλουτών. Στην περίπτωση που το λίπος ως ποσοστό του οργανισμού είναι αρκετά μεγάλο η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο που το δέρμα επιτρέπει την διαγραφή του υποδερμικού λίπους. 

ΚΕΤΟΓΟΝΙΚΗ-ΔΙΑΙΤΑ-εξαφανίζει-την-κυτταρίτιδα-ketogenicdiet.gr

Η κυτταρίτιδα είναι μια αισθητική διαταραχή που αφορά τις περισσότερες γυναίκες. Παράγοντες που τοπικά αυξάνουν το λίπος στην περιοχή των γλουτών είναι και ορμονικοί.
Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το τελικό αποτέλεσμα είναι η αύξηση του λίπους, που στην αρχή είναι μια τοπική υπόθεση αλλά αν δεν προσέξουμε τότε γενικεύεται και μιλάμε ακόμα και για παχυσαρκία.

Δεν υπάρχει καμιά άλλη πραγματική θεραπεία για την κυτταρίτιδα από την μείωση του ποσοστού του λίπους στα φυσιολογικά επίπεδα.

Η κετογονική δίαιτα ή KETO διατροφή είναι η ιδανική θεραπεία για την κυτταρίτιδα. είναι μια δίαιτα που δουλεύει αμιγώς στο λίπος. Μπορεί να κατεβάσει το ποσοστό του λίπους  στα φυσιολογικά επίπεδα και να σας κάνει να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα οριστικά.

Εάν υπάρχει και υπέρβαρο ή παχυσαρκίας, που στις περισσότερες περιπτώσεις συνυπάρχει τότε η θεραπεία είναι κοινή και για τα δύο.

Η κετογόνική δίαιτα ή KETO διατροφή είναι μια θεραπευτική δίαιτα για την μείωση λίπους και χρειάζεται πολύ εξειδικευμένου χειρισμού καθώς επίσης γνώση και εμπειρία για την σχετική θεραπεία. Είναι μια άκρως προσωπική δίαιτα γιατί οι βιολογικοί χρόνοι που χρησιμεύουν για την κέτωση αλλά και ο βαθμός κέτωσης είναι χαρακτηριστικός και ξεχωριστός για κάθε άνθρωπο.

Μεγάλη προσοχή θέλει επίσης στην επιλογή της δίαιτας. Επειδή υπάρχουν πολλά είδη κετογονικής δίαιτας πρέπει πολύ να προσέξουμε στην επιλογή της δίαιτας για να δουλεύει στις αποθήκες λίπους του οργανισμού.