Κετογονική Δίαιτα Με Σωληνάκι

Η γρηγορότερη δίαιτα στον κόσμο

Κετογονική δίαιτα με σωληνάκι
Η κετογονική δίαιτα με σωληνάκι ή TUBE DIET, είναι η ασφαλέστερη και γρηγορότερη δίαιτα στον κόσμο. Ταχύτερη και αποδοτικότερη ακόμη και από τα χειρουργεία παχυσαρκίας βαριατρικής χειρουργικής. Ο ενδιαφερόμενος διατρέφεται με ένα ειδικό πρωτεϊνικό διάλυμα από 3-10 ημέρες και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, δημιουργείτε μια μεταβολική κατάσταση διατροφικής κέτωσης που προκαλεί ακραία διακοπή της πείνας και κορεσμό και εκτεταμένη καύση λίπους των λιποαποθηκών του οργανισμού μας. Η μείωση αυτή αφορά τόσο το περιφερικό (όπως κυτταρίτιδα, τοπικό, σωσίβιο, κα.) όσο και το σπλαχνικό λίπος (όπως την λιπώδη διήθηση ήπατος, κα.). Η χορήγηση του διαλύματος πρωτεΐνης είναι εξατομικευμένη για κάθε ασθενή και ο βαθμός λιπόλυσης ελέγχεται καθημερινά Η θεραπείας απολίπωσης Tube Diet μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές επιθυμούμε αλλά πρέπει να μεσολαβούν μεσοδιαστήματα απλής συντήρησης ή δίαιτας και αυτό κρίνεται από τον ιατρό.

Η μοναδικότητα της

Το πιο σημαντικό σημείο στην δίαιτα με το σωληνάκι ή Tube Diet είναι η ακαριαία μείωση της ινσουλίνης και αυτό οφείλεται, όχι μόνο στον κετογονικό χαρακτήρα της δίαιτας, αλλά κυρίως στο ότι τίποτα δεν διεγείρει τις γευστικές απολήξεις της γλώσσας. Το φαινόμενο αυτό είναι ένα bypass της εγκεφαλικής φάσης σίτισης (bypassing the cephalic phase of eating).

Για ποιόν κάνει;

Η Κετογονική Δίαιτα με Σωληνάκι είναι κατάλληλη για όποιον ενδιαφέρεται για μείωση λίπους του οργανισμού τόσο για λόγους υγείας όσο και για λόγους αδυνατίσματος ή και ευεξίας.

Στο αδυνάτισμα καλύπτει όλες τις κατηγορίες διαταραχής βάρους (BMI) και λίπους. Από την απλή κυτταρίτιδα έως την νοσογόνο παχυσαρκία. Επίσης είναι ιδανική για άτομα με αντίσταση στην ινσουλίνη.

Επίσης είναι κατάλληλη για άτομα που έχουν μια ανθεκτικότητα στο αδυνάτισμα από κακό μεταβολισμό ή κακό ιστορικό, πολλαπλών προσπαθειών ατελούς αδυνατίσματος ή αναποτελεσματικών χειρουργείων παχυσαρκίας.

Τα αποτελέσματα

Η αποτελεσματικότητα είναι περίπου μια μείωση της τάξεως 7-10% του βάρους μας σε δέκα ημέρες.
Η διάρκεια και αυτή εξατομικεύεται και μπορεί να είναι από 3-10 ημέρες.

Περισσότερα για την θρέψη και διατροφή από τον Ιατρό – Διαιτολόγο Dr. Ιάκωβο Θεοδοσιου στο www.diaitologos-iatros.com
Scroll to Top